Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Απομακρύνθηκε ο παπάς με την... Χάρλει από εκκλησία του Βόλου

Απομακρύνθηκε ο παπάς με την... Χάρλει από εκκλησία του Βόλου



Είναι γνωστός ως ο παπάς με την χάρλει, επειδή οδηγεί τη γνωστή μηχανή! Έχει καταφέρει όμως να γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στους πιστούς της Παναγίας Τρύπας στη Γορίτσα όπου λειτουργούσε εδώ και 2 περίπου χρόνια.
Ο 46χρονος πατήρ Γεώργιος Δεληκώστας με τα γαλανά του μάτια, κατάφερε να κερδίσει και να φέρει στην εκκλησία πολλούς πιστούς, όμως κάποιους ενόχλησε με αποτέλεσμα να πάρει δυσμενή μετάθεση για τον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας στην Άνω Γατζέα Πηλίου, ύστερα από απόφαση του Μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνάτιου. Πολλά είναι τα τηλεφωνήματα στη Μητρόπολη από πιστούς που διαμαρτύρονται για την "τιμωρία" του ιερέα. 
Κάποιους, εκτός της χάρλει, τους ενόχλησε και η... πίπα που καπνίζει ο ρασοφόρος με το φανατικό κοινό.  Πολλοί πιστοί έρχονται για να τον συναντήσουν από πολλές χώρες του κόσμου!
Η δράση του δημοφιλούς ιερέα είναι γνωστή και περίπλοκη, αφού δεν έμεινε μόνο στον λόγο του θεού.
Διοργάνωνε βιωματικά σεμινάρια, καθημερινές παρακλήσεις και επέτρεψε στους πιστούς να κολυμπούν την ώρα της θείας Λειτουργίας κοντά στην εκκλησία, ενώ μέχρι τότε απαγορεύοταν! Μάλιστα έκανε και αρκετές εργασίες εντός του ναού, ο οποίος βρίσκεται μέσα σε μία σπηλιά κάτω από τον επαρχιακό δρόμο Βόλου - Καλών Νερών. Πλέον ο ναός, μετά από παρέμβαση του ιερέα είναι προσιτός και στα άτομα με αναπηρία!
Αυτό που ενόχλησε ορισμένους πιστούς και προέβησαν σε καταγγελίες στον Μητροπολίτη είναι οι εξορκισμοί με τους οποίους ασχολούταν ο ιερέας, αλλά και οι άλλες πέντε ¨επιθέσεις" που πιστεύει ότι δέχεται ο χριστιανός. Πρόκειται για το μάτιασμα, για την κατάρα, για τον προγραμματισμό για την βλάβη και για το βρυκολάκιασμα! Ο πατήρ Γέωργιος με μία ακολουθία διάρκειας δύο ωρών έρχοταν αντιμέτωπος με τα δαιμόνια τα οποία όπως καταγγέλει πολλές φορές του έχουν επιτεθεί ψυχικά και σωματικά! Υπάρχουν μαρτυρίες πιστών που υποστηρίζουν ότι ο πατήρ Γέωργιος του έχει θεραπεύσει από τέτοιου είδους προβλήματα πάντα υπό το πρίσμα της χριστιανικής πίστης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου